NOORDHOST CATERING PERSONEEL
GRONINGENHorecaprofessionals inhuren
Bij ons bent u aan het juiste adres voor het inhuren van een horecaprofessional. Onze vakkundige gastheren, gastvrouwen en bedieningsmedewerkers hebben alle nodige kennis en kunde in huis. Ons doel is om u mee te helpen in het opleveren en het besparen van geld.

Vakkundige horecaprofessionals
Bij Noordhost kunt u verwachten dat de horecaprofessionals stressbestendig en flexibel zijn, met minimaal 3 borden en een vol dienblad kunnen lopen, allerlei barwerkzaamheden kunnen verrichten en een proactieve houding en een oplossend vermogen hebben. Daarbij passen ze de juiste horeca etiquette toe, zijn ze bekend met het toepassen van verkooptechnieken en arriveren ze in gepaste kleding met dienblad.

Gastvrijheidsbeleving staat bij al ons personeel hoog in het vaandel en we kennen een échte passie voor de gast en het vak. Gasten plaatsen we te allen tijde op de eerste plaats. Wij treden op als uw horeca uitzendbureau van het Noorden. Wanneer u als bedrijf extra medewerkers nodig hebt op evenementen of tijdens drukke periodes.

Daarnaast zijn particulieren van harte welkom bij ons om werknemers in te huren voor een verjaardag, bruiloft, trouwdag en meer. Bij ons kunt u terecht voor spoedklussen; we zijn 24/7 beschikbaar.
Tweede Willemstraat 60A
9725 JM Groningen, Nederland
breng me hierheen